
نخستین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
نخستین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی با همکاری مدرسهی تئاتر سه نقطه در شش رشتهی نمایشنامهنویسی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، سخنگو و مدیر اجرایی این بنیاد ضمن بیان این مطلب گفت: این کارگاهها با هدف آموزش جزییات نمایشنامهنویسی به هنرجویان و علاقهمندان نمایشنامهنویسی تهران و دیگر شهرهای ایران به صورت سه روزه در شش ایده و نقطهی آغاز، موقعیت، بحران، دیالوگ، شخصیت و پایانبندی در مدرسهی تئاتر سه نقطه برگزار شد.
وی در ادامه یادآور شد: مدرسان این رشتهها محمد امیریاراحمدی، دکتر مسعود دلخواه، دکتر عطا الله کوپال، محمد یعقوبی، کوروش نریمانی و بهزاد صدیقی بودند که به ترتیب دروس پایان بندی، بحران، ایده ونقطهی آغاز، موقعیت، دیالوگ و شخصیت را به هنرجویان آموزش دادند.
مدیر اجرایی بنیاد اکبر رادی هم چنین گفت: نخستین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در روزهای چهارشنبه ۶ شهریور، پنجشنبه۷ شهریور و جمعه ۸ شهریور ماه ۹۲ در سه روز برگزار شد.
صدیقی درخصوص میزان شهریهی این کارگاهها مطرح کرد: پنجاه درصد از هزینههای برگزاری این کارگاهها از محل موقوفهی بنیاد اکبر رادی و مدرسهی تئاتر سه نقطه تأمین شده بود.
دومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
دومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در شش رشتهی نمایشنامهنویسی د ر مدرسهی تئاتر سه نقطه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، بعد از برگزاری نخستین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در شهریور ماه سال ۱۳۹۲، این بنیاد با همکاری مدرسهی تئاتر سه نقطه، دومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی خود را در شش رشته با حضور شش مدرس نمایشنامهنویسی برگزار کرد.
بر اساس گزارش، سخنگو و مدیر اجرایی بنیاد اکبر رادی ضمن بیان این مطلب گفت: این کارگاهها با هدف آموزش جزییات نمایشنامهنویسی به هنر جویان و علاقهمندان نمایشنامهنویسی تهران و دیگر شهرهای ایران به صورت سه روزه در رشتههای ایده و نقطهی آغاز، موقعیت، بحران، دیالوگ، شخصیت و پایان بندی در مدرسهی تئاتر سه نقطه از تاریخ ۲۹ آبان تا اول آذرماه در مدرسهی تئاتر سه نقطه برگزار شد.
وی در ادامه یادآور شد: در این کارگاهها دکتر عطاالله کوپال ایده و نقطهی آغاز، دکتر سعید اسدی، موقعیت، بهزاد صدیقی، شخصیت، دکتر نغمه ثمینی، بحران، محمد امیریاراحمدی، دیالوگ و دکتر قطبالدین صادقی، پایانبندی در نمایشنامهنویسی را به هنرجویان آموزش دادند.
مدیر اجرایی بنیاد اکبر رادی هم چنین گفت: دومین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در روزهای چهار شنبه (۲۹ آبان ماه)، پنج شنبه (۳۰ آبان) و جمعه (۱ آذر ماه) ۱۳۹۲ در سه روز برگزار شد.
این نمایشنامه نویس درخصوص چرایی برگزاری این کارگاهها در زمان بندی کوتاه گفت: از آنجا که اغلب کارگاهها به صورت ترمیک یا فصلی برگزار میشود و این امکان برای برخی از علاقهمندان وجود ندارد که در یک بازهی زمانی کوتاهمدت این دورههای آموزشی را بگذرانند و از سوی دیگر برخی از علاقهمندان از شهرستانهای ایران پیجوی این کارگاهها هستند و متقاضی شرکت در یک دورهی کوتاه مدت هستند چنان که در دورهی اول هنرجویانی از شهرهای ایران داشتیم، بنیاد اکبر رادی بر اساس برنامهریزی سالانهی خود تصمیم گرفت تا این کارگاهها را به صورت کوتاه مدت و در زمان محدودی برگزار کند.
بهزاد صدیقی درخصوص میزان شهریهی این کارگاهها گفت: ۵۰ درصد از هزینههای برگزاری این کارگاهها از محل موقوفهی بنیاد اکبر رادی و مدرسهی تئاتر سه نقطه تأمین شد که علاقه مندان برای شرکت در این کارگاهها فقط ۵۰ درصد از شهریه را پرداخت میکردند.
سخنگوی بنیاد اکبر رادی در پایان گفت: علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی برای ثبت نام در این کارگاهها، به نشانی این مدرسه واقع در بلوار کشاورز، نرسیده به میدان ولی عصر، خیابان کبکانیان، نبش کوچهی مرتضیزاده، پلاک ۱۲، واحد ۱ مراجعه کردند یا برای اطلاعات بیشتر به شماره تلفنهای ۸۸۹۵۲۳۹۲ و ۸۸۹۵۲۴۴۰ تماس گرفتند.
سومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
سومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی، با محوریت نمایشنامهی از پشت شیشهها در مدرسهی تئاتر سه نقطه برگزار شد.
بعد از برگزاری دو دورهی موفقیتآمیز کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در شهریور و آذر ماه سال ۱۳۹۲، این بنیاد با همکاری مدرسهی تئاتر سه نقطه، سومین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی خود را با محوریت نمایشنامهی از پشت شیشهها نوشتهی استاد اکبر رادی در شش رشته با حضور شش مدرس نمایشنامه برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، این کارگاهها با هدف آموزش جزییات نمایشنامهنویسی به هنر جویان و علاقهمندان نمایشنامهنویسی تهران و دیگر شهرهای ایران به صورت سه روزه در رشتههای زبان دراماتیک، کشمکش، فضا و ساختار فیزیکی صحنه، روایتشناسی تئاتری، نقطهی اوج و مورفولوژ ی سوژه در درام در مدرسهی تئاتر سه نقطه برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این کارگاهها محمد چرمشیر زبان دراماتیک، دکتر سعید اسدی، کشمکش، بهزاد صدیقی، فضا و ساختار فیزیکی صحنه، دکتر عطاالله کوپال، روایتشناسی تئاتری، محمد امیریاراحمدی، نقطهی اوج و دکتر قطبالدین صادقی، مورفولوژی سوژه در درام را به هنرجویان آموزش دادند.
گفتنی است سومین دورهی کارگاهها نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در روزهای چهار شنبه، پنجشنبه و جمعه از ۴ تا ۶ دی ماه سال ۱۳۹۲ در سه روز برگزار شد. در این دوره که با محوریت نمایشنامهی از پشت شیشهها نوشتهی استاد اکبر رادی برگزار شد، هنرجویان برای حضور در این کارگاهها میباید از قبل این نمایشنامه را مطالعه میکردند.
لازم به یادآوری است پنجاه درصد از هزینههای برگزاری این کارگاهها از محل موقوفهی بنیاد اکبر رادی و مدرسه تئاتر سه نقطه تأمین شده بود که هنرجویان متقاضی شرکت در این کارگاهها فقط ۵۰درصد از شهریه را پرداخت کردند. علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی برای ثبت نام در این کارگاهها به نشانی این مدرسه واقع در بلوار کشاورز، نرسیده به میدان ولی عصر، خیابان کبکانیان، نبش کوچه مرتضی زاده، پلاک ۱۲، واحد ۱ مراجعه کردند یا برای اطلاعات بیشتر به شماره تلفنهای ۸۸۹۵۲۳۹۲ و ۸۸۹۵۲۴۴۰ تماس گرفتند.

چهارمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
چهارمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی از ۲۶ تا ۲۸ شهریوماه ۱۳۹۳ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، بعد از برگزاری سه دوره از کارگاه نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در شهریور، آذر و دی ماه سال ۹۲، این بنیاد با همکاری موسسهی فرهنگی هنری افرامانا، چهارمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی خود را در چهار رشته با حضور دکتر عطاالله کوپال و بهزاد صدیقی برگزار کرد.
بر اساس این گزارش، این کارگاهها با هدف آموزش موضوعات جدید نمایشنامهنویسی به هنرجویان و علاقهمندان نمایشنامهنویسی تهران و دیگر شهرهای ایران در هشت جلسهی سهروزه در رشتههای آشنایی با ژانر نمایشنامهنویسی خوشساخت، آشنایی با ژانر نمایشنامهنویسی ملودرام، آشنایی با ژانر نمایشنامهنویسی تکپردهای و شگردهای آفرینش ایماژ هنری در ادبیات داستانی و نمایشی برگزارشد.
در این کارگاهها عطاالله کوپال و بهزاد صدیقی این موضوعات را به هنرجویان آموزش دادند.
چهارمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۲۷،۲۶، ۲۸ شهریور ماه ۹۳ به مدت سه روز برگزار شد.
گفتنی است پنجاه درصد از هزینههای برگزاری این کارگاهها از محل موقوفهی بنیاد اکبر رادی و تأمین شده است که هنرجویان متقاضی شرکت در این کارگاه ها فقط پنجاه درصد از شهریهی خود را پرداخت کردند.
علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی برای ثبتنام در این کارگاهها نیز با شماره تلفنهای ۲۲۲۶۳۲۹۶ و ۰۹۳۰۴۲۰۰۶۶۴ تماس گرفتند.

پنجمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
پنجمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی با همکاری مدرسهی تئاتر سه نقطه از ۲۱ تا ۲۶ خردادماه ۱۳۹۴ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، در پنجمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی این بنیاد، شش عنوان به ترتیب ۲۱ تا ۲۶ خردادماه جاری، کاربرد روایت داستانی در خلق نمایشنامه، اقتباس از فرهنگ عامه در نمایشنامهنویسی، زبان نمایشی، تحلیل و خلق شخصیت، خلق ضد قهرمان در نمایشنامه و کمدی موقعیت در نمایشنامهنویسی تدریس میشود.
بر اساس این گزارش، در این کارگاهها محمد چرمشیر کاربرد روایت داستانی در خلق نمایشنامه، قطبالدینصادقی اقتباس از فرهنگ عامه در نمایشنامهنویسی، نغمه ثمینی زبان نمایشی، بهزاد صدیقی تحلیل و خلق شخصیت، عطاالله کوپال خلق ضد قهرمان در نمایشنامه، حسین کیانی کمدی موقعیت در نمایشنامهنویسی را به هنرجویان آموزش میدهند.
پنجمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی از روز پنج شنبه ۲۱ خردادماه تا روز سهشنبه۲۶ خردادماه ۹۴ از ساعت ۱۶ تا ۳۰/۱۹ در روزهای فوق در شش روز برگزار شد.
علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی برای ثبت نام در این کارگاهها به نشانی این مدرسه واقع در بلوار کشاورز، نرسیده به میدان ولی عصر، خیابان کبکانیان، نبش کوچهی مرتضیزاده، پلاک ۱۲، واحد ۱ مراجعه کردند یا برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۸۸۹۵۲۳۹۲ و ۸۸۹۵۲۴۴۰ تماس گرفتند. در این دوره همچون دورههای پیشین، از هنرجویان این کارگاهها به طور جداگانه ثبت نام نشد.

ششمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
ششمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی با شش عنوان کارگاه از ۴ تا ۶ آذرماه ۱۳۹۴ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد اکبر رادی، در ششمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی این بنیاد، شش عنوان به ترتیب با عناوین محاکات اجتماعی در دیالوگهای نمایشنامهنویسی، شگردهای آفرینش تعلیق در نمایشنامه، اقتباس ادبی در نمایشنامهنویسی، نمایشنامهنویسی مدرن، معانی صریح و تضمنی در دیالوگهای نمایشی، خردمایه و خطابه در ساختارهای روایی ودراماتیک از ۴ تا ۶ آذرماه ۹۴، نمایشنامهنویسی تدریس شد.
بر اساس این گزارش، در این کارگاهها دکتر عطاالله کوپال با دو عنوان شگردهای آفرینش تعلیق در نمایشنامه و خردمایه و خطابه در ساختارهای روایی و دراماتیک ، محمد چرمشیر اقتباس ادبی در نمایشنامهنویسی، بهزاد صدیقی نمایشنامهنویسی مدرن، دکتر بهروز محمودی بختیاری معانی صریح و تضمنی در دیالوگهای نمایشی و دکتر فارس باقری محاکات اجتماعی در دیالوگهای نمایشنامهنویسی را به هنرجویان آموزش دادند.
ششمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی از روز چهارشنبه ۴ آذرماه ۹۴ تا روز جمعه ۶ آذرماه ۹۴ از از ساعت ۱۶ تا ۱۹/۳۰ به مدت سه روز برگزار شد.
لازم به یادآوری است ۵۰ درصد از هزینههای برگزاری این کارگاهها از محل موقوفهی بنیاد اکبر رادی تأمین شده است که هنرجویان متقاضی شرکت در این کارگاهها فقط ۵۰ در صد از شهریه را پرداخت کردند. علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی برای ثبت نام در این کارگاهها به نشانی این مدرسه واقع در میدان هفت تیر، خیابان کریم خان، ابتدای خیابان خردمند شمالی پلاک ۸۲، واحد ۷ مراجعه کردند یا برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۸۳۸۵۴۹ تماس گرفتند.
گفتنی است در این دوره همچون دورههای پیشین، از هنرجویان این کارگاهها به طور جداگانه ثبت نام نشد.

هفتمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
هفتمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی با همکاری مؤسسهی فرهنگی هنری مکتب تهران از ۱۲ تا ۱۴ مردادماه ۱۳۹۵ برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، در هفتمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی این مؤسسه، شش مدرس مجرب نمایشنامهنویسی شش عنوان را به ترتیب با عناوین اقتباس در نمایشنامهنویسی، کاربرد عنصر جنگ در نمایشنامهنویسی ایران و جهان، قصه در نمایشنامهنویسی، انتخاب زمان و مکان در نمایشنامهنویسی، دراماتورژی نمایشنامه، کاربرد فرهنگ عامه در نمایشنامهنویسی از ۱۲ تا ۱۴ مردادماه سال جاری تدریس کردند.
بر اساس این گزارش، در این کارگاهها محمد چرمشیر دراماتورژی نمایشنامه، قطبالدین صادقی کاربرد فرهنگ عامه در نمایشنامهنویسی، حمیدرضا نعیمی اقتباس در نمایشنامهنویسی، بهزاد صدیقی انتخاب زمان و مکان در نمایشنامهنویسی، قصه در نمایشنامهنویسی و سعید اسدی کاربرد عنصر جنگ در نمایشنامهنویسی ایران و جهان را به هنرجویان آموزش دادند.
این گزارش در ادامه میافزاید: هفتمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی مؤسسهی استاد اکبر رادی از روز سه شنبه ۱۲ مردادماه تا روز پنجشنبه ۱۴ مردادماه ۹۵ از ساعت ۱۵ تا ۲۰ طی سه روز برگزار شد. علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی، برای شرکت و ثبت نام در کارگاههای کوتاهمدت این مؤسسه به نشانی مؤسسهی مکتب تهران واقع در خیابان کریمخان، ابتدای خیابان شهید عضدی (آبان جنوبی)، پلاک ۸ مراجعه کردند.
در این دوره همچون دورههای پیشین از هنرجویان این کارگاهها به طور جداگانه ثبت نام نشد و به هنرجویانی که در کارگاه های قبلی این مؤسسه شرکت کرده بودند۲۰ درصد تخفیف داده شد.

هشتمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
هشتمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی با همکاری مؤسسهی فرهنگی هنری کنش معاصر از ۲۷ تا ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، در هشتمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی این مؤسسه، شش مدرس نمایشنامهنویسی و تئاتر، شش عنوان نمایشنامهنویسی را از ۲۷ تا ۲۹ بهمنماه سال جاری تدریس کردند.
در این کارگاهها فرزان سجودی زبانشناسی در نمایشنامهنویسی، بهزاد صدیقی پدیدارشناسی پیشداستان در نمایشنامهنویسی، عطاالله کوپال شگردهای خلق ضدقهرمان در نمایشنامهنویسی، فارس باقری ساختار درام داستانی و غیرداستانی، فریندخت زاهدی اقتباس از اسطوره و تاریخ در ادبیات نمایشی و فرهاد توحیدی پرورش ایدهی نخستین برای آفرینش درام به هنرجویان آموزش دادند.
هشتمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی از روز چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه ۹۵ تا روز جمعه ۲۹ بهمن ماه ۹۵ از ساعت ۱۵ تا ۲۰ طی سه روز برگزار شد.
علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی نیز برای شرکت و ثبتنام در کارگاههای کوتاهمدت مؤسسهی استاد اکبر رادی به نشانی موسسهی کنش معاصر واقع در میدان فلسطین، خیایان طالقانی غربی، بین خیابان فریمان و خیابان سرپرست، شمارهی ۵۴۲ مراجعه کردند و برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۶۶۴۰۴۱۳۱ و ۶۶۴۰۹۲۱۳ تماس گرفتند.
در این دوره همچون دورههای پیشین از هنرجویان این کارگاهها به طور جداگانه ثبتنام نشد و به هنرجویانی که در کارگاههای قبلی بنیاد اکبر رادی شرکت کرده باشند ۲۰ درصد تخفیف داده شد.

نهمین دورهی کارگاههای نمایشنامهنویسی بنیاد اکبر رادی برگزار شد
نهمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی مؤسسهی استاد اکبر رادی با تمرکز بر روایتشناسی در نمایشنامهنویسی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسهی فرهنگی هنری استاد اکبر رادی، نهمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی مؤسسهی استاد اکبر رادی با همکاری مؤسسهی «افرا مانا» و تماشاخانهی «دیوار چهارم» و با تمرکز بر روایتشناسی در نمایشنامهنویسی از ۲۹ خرداد تا یکم تیر ۹۷ برگزار شد.
در نهمین دورهی کارگاههای تخصصی نمایشنامهنویسی این مؤسسه به ترتیب ساعت و روزهای برگزاری کارگاهها، سعید اسدی موضوع زمان و ساختار روایت نمایشی، ایوب آقاخانی موضوع شخصیت به عنوان روایتگر، محمد رحمانیان با موضوع روایت به مثابه ابزاری برای گفتوگو، بهزاد صدیقی موضوع شیوههای روایتپردازی نمایشی، پرستو محبی موضوع کارکرد روایتگر در نمایشنامهنویسی، چیستا یثربی موضوع نقش راوی در روایتهای نمایشی، حسین کیانی موضوع عنصر تعلیق در روایت دراماتیک و رامتین شهبازی موضوع ساختارشناسی روایت در نمایشنامهنویسی را با این عناوین هشتگانهی روایتشناسی در نمایشنامهنویسی تدریس کردند.
نهمین دورهی کارگاه نمایشنامهنویسی مؤسسهی استاد اکبر رادی از روز سهشنبه ۲۹ خرداد ۹۷ تا روز جمعه یکم تیر ۹۷ از ساعت ۱۵ تا ساعت ۲۰:۱۵ طی چهار روز برگزار شد.
علاقهمندان به آموزش نمایشنامهنویسی نیز برای شرکت و ثبت نام در کارگاههای کوتاه مدت موسسهی استاد اکبر رادی به نشانی تماشاخانهی «دیوار چهارم» واقع در میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، بین خیابان سرپرست و خیابان فریمان، شماره ۵۴۲، واحد آموزش مراجعه کردند.
در این دوره همچون دورههای پیشین از هنرجویان این کارگاهها برای هر درس به صورت جداگانه ثبت نام نشد و به هنرجویانی که در کارگاه های قبلی این مؤسسه شرکت کرده باشند، تخفیف ویژهای داده شد.

در بخش جنبی نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی:
کارگاه های نمایشنامهنویسی، بازیگری و کارگردانی (با تمرکزبر آثار اکبر رادی) برگزار شد
کارگاه های نمایشنامهنویسی، بازیگری و کارگردانی (با تمرکزبر آثار اکبر رادی) در قالب بخش جنبی نخستین جشنوارهی تئاتر اکبر رادی و با همکاری موسسهی افرامانا به مدت سه روز در مجموعهی تئاتر شهر تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نخستین جشنوارهی تئاتر اکبر رادی، بخش جنبی جشنواره که در قالب سه کارگاه آموزشی با حضور و تدریس هادی مرزبان، محمد چرمشیر و مهدی کوشکی با همکاری موسسه افرامانا در تالار مشاهیر مجموعهی تئاتر شهر تهران برگزار شد، از روز سهشنبه ۱۸ دی ماه تا پنجشنبه ۲۰ دی ماه برپا شد.
بر پایهی این گزارش، روایتشناسی و تحلیل روایت در در نمایشنامههای اکبر رادی با تمرکز بر نمایشنامهی روزنهی آبی عنوان نخستین کارگاه بخش جنبی جشنواره بود که توسط محمد چرمشیر از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۵ روز سه شنبه ۱۸ دی ماه برگزار شد.
هادی مرزبان نیز از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه کارگاه رویکردهای نوین به آثار اکبر رادی در کارگردانی را برگزار کرد. همچنین مهدی کوشکی کارگاه مواجهه با نقش در نمایشنامههای اکبر رادی را از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴:۳۰ روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه به هنرجویان آموزش داد.
بنا به اعلام دبیر خانهی نخستین جشنوارهی تئاتر اکبر رادی، محل برگزاری کارگاه ها تالار مشاهیر ایران مجموعهی تئاتر شهر تهران بود و متقاضیان شرکت و حضور در کارگاه های مذکور با ارسال مدارک زیر به دبیرخانهی این جشنواره به نشانی تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا، فرهنگسرای ارسباران، طبقهی دوم، دبیرخانهی نخستین جشنوارهی تئاتر اکبر رادی نسبت به ثبت نام خود اقدام کردند. همچنین تلفن دبیرخانه و ثبت نام به شمارههای ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ داخلی: ۱۵۰ و ۰۹۱۹۹۸۳۹۴۰۵ آمادهی پاسخگویی به سئوالات در این زمینه بود.
دبیرخانهی این جشنواره همچنین تأکید کردهبود به دلیل محدودیت ظرفیت پذیرش، اولویت با متقاضیانی است که زودتر نسبت به تکمیل مدارک و ارسال مدارک خود به دبیرخانه اقدام کردند.
نخستین جشنوارهی تئاتر اکبر رادی با دبیری بهزاد صدیقی توسط بنیاد اکبر رادی از ۱۴ تا ۲۲ دی ماه سال ۱۳۹۷ در تماشاخانهی ایرانشهر، خانهی هنرمندان ایران، نگارخانههای آریا و نقش جهان و مجموعهی تئاتر شهر تهران برگزار شد.